Hytte 7

1 Dobbel seng + 1 sofa seng for 1.

Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale for rengjøring.

Innsjekking: 15:00 (3 pm) – Utsjekking: 11:00 (11 am)

For noen år siden ble denne hytten, sammen med hytter 8 og 9, samlet inn fra Sverige. En klassisk skandinavisk hytte med en koselig terrasse og havutsikt.

Sjekk her våre priser. Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer.

Hytte 1

1 Soverom med 1 familiekøyeseng. Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken, strøm, elektrisk oppvarming, vedovn og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale for rengjøring. Innsjekking: 15:00 (3 pm) – […]

Hytte 2

1 Soverom med dobbel seng + 1 loft med 2 enkeltseng Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken med oppvaskmaskin, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale […]

Hytte 3

1 Soverom med dobbel seng + 1 loft med 2 enkeltseng Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale for rengjøring. […]

Hytte 4

1 Soverom med 2 enkeltseng + 1 soverom med køyeseng + 1 soverom med dobbel seng + 1 loft med 2 enkeltseng. Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken med oppvaskmaskin, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan […]

Hytte 5

1 Soverom med dobbel seng + 2 soverom med køyeseng. Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken med oppvaskmaskin, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale for […]

Hytte 6

1 Dobbel seng (sovealkove) Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter […]

Hytte 7

1 Dobbel seng + 1 sofa seng for 1. Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale for rengjøring. Innsjekking: 15:00 […]

Hytte 8

1 Dobbel seng + 1 sofa seng for 1. Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale for rengjøring. Innsjekking: 15:00 […]

Hytte 9

1 Dobbel seng + 1 sofa seng for 1. Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale for rengjøring. Innsjekking: 15:00 […]

Hytte 10

2 Soverom med familiekøyeseng + 1 loft med 2 enkeltseng. Baderom med toalett, dusj og vask, komplett kjøkken, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale for rengjøring. Innsjekking: […]

Hytte 11

Hytte med kjøkken, bad/wc, sovealkove for to og stuekrok. Lite spisebord for to.

Hytte 12

1 Køyeseng Kjøleskap, strøm, elektrisk oppvarming og gratis WiFi. Det er mulig å leie sengetøy (+ handkle) hos oss for 100 kroner per sett. Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale for rengjøring. Innsjekking: 15:00 (3 pm) – Utsjekking: 11:00 (11 am) Dette er vår nyeste fine og moderne […]

Campingvogn/bobil

Vi har 35 plasser med tilgang til strøm. Havutsikt fra alle plassene. Fellesbygg med 6 familietoalett, ett enkelt kjøkken og ett vaskerom.