Aktiviteter, attraksjoner, og opplevelser

Helgelandskysten – verdens vakreste kyst !

Når du kommer til Offersøy Camping har du det beste utgangspunkt for opplevelser og aktiviteter i nærområdet. Offersøy Camping ligger ved foten av den spektaktulære fjellkjeden «De Syv Søstre» like ved Sandnessjøen, og over 12000 øyer og skjær gjør Helgelandskysten til et eldorado for den eventyrlystne.

Øyhopping med sykkel på Helgeland

Offersøy camping er den perfekte base til å «øyhoppe» på Helgeland med sykkel. Fra oss kan en enkelt legge opp sykkelturer til Vega, og til øyene Herøy og Dønna. På disse sidene finner dere flere gode dagstur/fleredagers turforslag. Vi leier ut sykler og henter/leverer på flyplassen i Sandnessjøen !

Øyhopping med sykkel på Helgeland

Offersøy camping er den perfekte base til å "øyhoppe" på Helgeland med sykkel. Fra oss kan en enkelt legge opp sykkelturer til Vega, og til øyene Herøy og Dønna - på våre nettsider finner dere flere gode dagstur/fleredagers turforslag. Vi leier ut sykler og henter/leverer på flyplassen i Sandnessjøen !

Vandring i fjellene på Helgeland

Fra Offersøy camping ser du rett opp på den sydligste av De Syv Søstre, og mange bruker oss som utgangspunkt til å bestige Helgelands mest kjente fjell. Men her finnes også mange andre muligheter.

Fjellturer på Helgeland

Bruk Offersøy camping som base og opplev noen av Norges mest populære fjelltopper. Vi ligger kun noen kilometer sør for Sandnessjøen og er et perfekt utgangspunkt for turer i "De Syv Søstre".