Båtutleie og sjøfiske

Fiskeopplevelser på Helgelandskysten !

Offersøy Camping ligger ved kysten rett sør for Sandnessjøen, sentralt på Helgeland. Her har det alltid vært et rikt fiske etter torsk, sei, hyse/kolje, sild, flyndre og steinbit. I løpet av de siste årene har det blitt fisket mer kveite og makrell enn tidligere. Vi leier ut båter av høy standard , og kan by på store fiskeopplevelser !

Vår/høst fisketilbud

Vår / høst fisketilbud

Tidlig på våren - fra februar og utover - kommer kysttorsk og skrei inn på fjorden for å gyte. I denne perioden har det i generasjoner foregått et vårtorskefiske rett utenfor der hvor vi har vår campingplass. Vi vil gjerne at våre gjester skal få oppleve noe av dette og tilbyr derfor leie av hytte og båt mars, april og mai til spesialpris !

Båtutleie og fasiliteter

Helgelandskysten er et eldorado for fiskeinterreserte. Det er vanligvis meget godt fiske, og det er god variasjon i antall fiskeslag. Med våre båter tar det fra 10 til 25 minutter ut til fiskeplassene som vi anbefaler. Vi har moderne båter på 18 – 19 fot med motorer på 50 – 60 hk. Båtene har også gps og ekkolodd.

Ny og forbedret havn ble tatt i bruk i 2004. Korttidsgjester kan få leie båtplass. Campingen har 7 båter til utleie. Båtene er meget stabile og egner seg godt for 2-4 personer.

Ei sløyebu er satt opp slik at våre gjester kan få filetert fangsten. Bua har innlagt strøm og vann. Det er også frysebokser hvor fangsten kan fryses ned.

Gå til prisliste for båter

Båt 7 – Kværnø 19 fot

Type: Aluminium  Antall fot: 19  Motor: 70 Gå til prisliste båt. Ekkolodd og kartplotter

Båt 6 – Kværnø 19 fot

Type: Aluminium  Antall fot: 19  Motor: 50 Gå til prisliste båt. Ekkolodd og kartplotter

Båt 4 & 5 – Kaasbøl

Type: Aluminium  Antall fot: 19  Motor: 60 Gå til prisliste båt. Ekkolodd og kartplotter

Båt 3 – Robust 18 fot

Type: Aluminium  Antall fot: 18  Motor: 50 Gå til prisliste båt. Ekkolodd og kartplotter.

Båt 1 & 2 – Kvalø 16»

Type: Aluminium  Antall fot: 16  Motor: 15 Gå til prisliste båt.